Montage

De montage van een mover

De montage van een mover dient professioneel te gebeuren, de caravans/aanhangwagens of boottrailers worden bij ons op een brug geplaatst zodat de mover op ooghoogte gemonteerd wordt. De motoren worden vastgeklemd op het chassis want het is ten strengste verboden om extra gaten in het chassis te boren.

Bij aankomst in onze werkplaats bespreken wij eerst met u waar we de batterij, de elektronica van de mover en de hoofdschakelaar gaan plaatsen, dit om zo weinig mogelijk plaatsverlies te hebben in uw caravan.

Wij plaatsen altijd een extra stopcontact in de caravan waarin de stekker van de lader komt, zodat de batterij altijd begint op te laden van zodra u de 230 V stekker buiten in de caravan steekt. Zo heeft u altijd een volle batterij om mee te manoeuvreren bij vertrek.

Voor sommige chassis hebben we speciale platen nodig voor de montage. Deze zijn op voorraad in onze werkplaats of worden ter plaatse aangepast.

Montage van een mover op een enkelas-caravan is altijd op afspraak en duurt max. 4 uur. U kan gerust in de showroom blijven tijdens de montage of een uitstapje maken in de buurt.

Service & garantie

Heel belangrijk is de service want het gaat hier over een product met heel wat elektronica. Wij zijn een SERVICECENTER van alle merken die wij aanbieden, dat wil zeggen dat wij in 99% van de gevallen de reparatie zelf kunnen doen in onze werkplaats, zonder dat de afgemonteerde mover moet opgestuurd worden naar de fabriek ter herstelling.

Onderhoud – banden

Wenst u tijdens het monteren van de mover ook een klein of groot onderhoud uitgevoerd zien aan uw caravan? Nieuwe banden nodig? Daar kunnen wij ook voor zorgen – best is dat op tijd laten weten zodat we dit ook kunnen inplannen !

Weetje: na het plaatsen van nieuwe banden op de caravan dient de mover terug op de juiste afstand geplaatst te worden !

Een vraag over de montage van een mover?

Bel ons op +32 (0) 56 299 464
of mail via info@caravanmovers.be