Boottrailers

Passende mover

Naargelang het merk, type, chassis en maximum gewicht van de trailer kunnen wij u offerte maken voor een mover, batterij en montage op uw boottrailer.

Voor montage op een boottrailer moeten we meestal een gesloten, waterdichte box voorzien waarin de electronica en accu gemonteerd worden.

Veelal moeten ook aangepaste montageplaten gemaakt worden, afhankelijk van het chassis van de trailer.

Indien u offerte wenst, dan vragen we om foto’s door te mailen van uw boottrailer, ook foto’s net voor en na de wielen. U mag uiteraard ook langskomen met de boottrailer, liefst op afspraak, dan wordt het nog makkelijker om de offerte op te maken.

Juiste batterij

In het batterij-gamma voor de movers wordt ook heel wat verschillende types aangeboden. Heel belangrijk is dat uw batterij voldoende krachtig is voor het type mover, het gewicht van uw trailer en de hellingsgraad of de ondergrond. Vroeger werd een zware semi-tractiebatterij geplaatst, maar deze zijn reeds een aantal jaren vervangen door de lichtere AGM- of Optima batterijen. Sinds enige tijd zijn er nu ook lichtgewicht lithium accu’s op de markt!

Merken

Bij www.caravanmovers.be vindt u alleen maar movers van hoge kwaliteit met 5 jaar garantie, dit tegen concurrentiële prijzen.

Montage mover op boottrailer

Montage van een mover op een boottrailer is altijd op afspraak en duurt 4 tot 8 uur. Bij aankomst in onze werkplaats bespreken wij eerst met u waar we de batterij, de elektronica van de mover en de hoofdschakelaar gaan plaatsen, eventueel moet een bijkomende waterdichte box voorzien worden om de elektronica in te monteren.
De montage van een mover dient professioneel te gebeuren, de trailer wordt bij ons op een brug geplaatst zodat de mover op ooghoogte gemonteerd wordt. De motoren worden vastgeklemd op het chassis want het is ten strengste verboden om extra gaten in het chassis te boren.
Voor sommige chassis hebben we speciale platen nodig voor de montage. Deze worden op maat gemaakt in onze werkplaats

Op de meeste boottrailers kan een mover gemonteerd worden – het gaat hier over een speciaal type mover, in stainless steel, volledig waterdicht waarbij u de trailer in het water kan laten rijden om uw boot te water te laten of uit het water te halen zonder moeite!

Ontdek onze movers

Aquamover dubbelas

Aquamover enkelas

Een vraag over een mover van een boottrailer?

Bel ons op +32 (0) 56 299 464
of mail via info@caravanmovers.be